Talent ontwikkeling

Bstrength > Talent ontwikkeling

Ontdek wie jij bent en waar je voor staat

Ontdek je kracht

Ben jij zoekend naar hoe je meer energie kunt halen uit je werk? Of jij nu wel op de juiste plek zit? En wat jouw volgende stap zou moeten zijn? Ben jij benieuwd welk soort werk nu precies bij je past? Heb jij het gevoel dat je meer zou kunnen doen, maar weet je niet precies wat? Ik help je dit graag te ontdekken.

Als er één ding is wat ik geleerd heb in de afgelopen 20 jaar als leidinggevende, is dat iedereen potentie heeft. Iedereen heeft talent, daarin zijn we hetzelfde. Alleen hoe dat talent tot uiting komt, is bij iedereen anders.

Wanneer je leert wat je zelf nodig hebt om jouw talenten tot bloei te laten komen, kun je dit gerichter gaan inzetten om jouw eigen doelen te halen.

Meer plezier in je werk

Bstrength is opgericht om werken leuk te maken! Om mensen met een glimlach uit hun bed te laten stappen als ze moeten gaan werken. Ik geloof dat als je doet waar je energie van krijgt, je meer plezier hebt. Deze energie neem je ook weer mee naar huis, naar je collega`s en je klanten. Dat maakt dat we samen het werk leuker maken!

Om je hierbij te helpen werk ik met een speciale talententest. Hiervoor ben ik opgeleid en gecertificeerd als zogenoemde “TMA professional”. Dit betekent dat ik jou mag begeleiden in de inzichten die deze talententest je geeft, maar dat ik ook ingezet kan worden om een team (beter) te laten ontwikkelen en samenwerken.

Deze talententest van TMA geeft je na het invullen van 312 vragen een inzicht in je drijfveren, motivatie en je talenten. Je krijgt een rapport waarin per talent een beschrijving wordt gegeven van je kracht en van de valkuilen. Daarnaast leer je wat je nodig hebt vanuit de omgeving (je werkplek, de werksfeer, je manier van leren en de wijze waarop je communiceert en wat je nodig hebt vanuit je leidinggevende). Deze test kan je helpen om keuzes te maken, meer inzicht te geven of een bevestiging of je op het juiste pad zit.

Talententest

Na het maken van de test krijg je ook een persoonlijk gesprek. Dit gesprek is gericht op de verbinding tussen jouw talenten en zal je nog meer detail inzicht geven. Het vertelt je wat de reden is waarom sommige talenten in bepaalde situaties nu wel of niet naar voren komen. Ook heb je hierin de gelegenheid om al je vragen te stellen. Dit gesprek wordt opgenomen via een audiobestand. Deze krijg je na het gesprek, zodat je dit altijd zelf nog kunt naluisteren.

Naast het gedetailleerde rapport, krijg je ook nog een competentierapport. Dit rapport geeft aan welke competenties in je energie liggen (en welke dus makkelijk te ontwikkelen zijn) en welke je juist energie kosten. Dit geeft je meer inzicht in hoe je jouw werk, taken of privé structuur het beste kan indelen. 

Het basistraject | € 450,-
  • een intakegesprek;
  • het online invullen van de talententest;
  • een rapport met hierin detail informatie over je talenten;
  • een (online) adviesgesprek van 60 minuten, met audiobestand;
  • informatie over hoe jouw specifieke talenten samenwerken in elke situatie;
  • aanvullend rapport over je competenties en hoe deze in te zetten.

Neem contact op om direct een test aan te vragen of voor aanvullende informatie.