Over Ons

Bstrength > Over Ons

Wie is Bstrength?

“Trust your instinct, enjoy every moment, create your own future and inspire others along the way”. Dit is onze persoonlijke focus en verteld ook waar wij voor staan.

Leren vertrouwen op je eigen gevoel, met (durven) vallen en opstaan. Dicht bij jezelf blijven staan en vanuit vertrouwen verbinding zoeken tussen organisatie, mens en resultaat. Elkaar verder helpen door kritisch te zijn, te kijken naar wat wel kan en altijd vanuit de ontwikkeling die past bij de situatie.

Hoe wij er persoonlijk in staan, vertaald zich ook naar de kernwaarden waarmee wij werken. Deze kernwaarden komen terug in onze werkwijze. Hieronder kun je er meer over lezen. 

Vertrouwen

Vertrouwen is voor ons de basis van verandering en groei. En vertrouwen opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. 

Visie

Met een duidelijke visie zorgen we ervoor dat iedereen weet waar we heen willen groeien en wat hiervoor nodig is

Verbinding

Verbinding maakt dat we samen leren, groeien en ieder op zijn eigen manier. We leggen verbinding tussen mens en resultaat.

Plezier

Met de focus op plezier en energie voelt het niet als een verandering, maar als een transitie! En waar we energie van krijgen, blijven we volhouden.

  • Wij helpen werknemers om geluk te vinden in hun eigen werk, doordat ze hun eigen kracht leren te ontdekken en vervolgens ook (verder) te ontwikkelen met behulp van onze online leer academie.

 

  • Wij helpen werkgevers vrijheid te bereiken, doordat hun bedrijfsstrategie in lijn ligt met het gedrag van zichzelf en dat van de werknemers, en ze met behulp van onze duurzame trajecten de resultaten bereiken die ze voor ogen hebben.

 

Wij geloven in onze unieke werkwijze. Een werkwijze die erop gericht is ondernemers, leidinggevenden, medewerkers en teams te leren ontwikkelen vanuit talent. Door het talent van de medewerkers te verbinden aan de organisatiedoelen en samen de stappen te maken naar de organisatie van de toekomst! Wij denken in mogelijkheden, met een praktische benadering en altijd vanuit de ontwikkeling die past bij de situatie van dat moment. 

Wil je meer weten over onze werkwijze of wie wij zijn? Neem dan contact met ons op. Ben je zelf geïnspireerd en wil je jouw talent met ons delen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar info@bstrength.nl. We gaan graag met je in gesprek.