Diensten

Bstrength > Diensten

Onze diensten.

Wij helpen ondernemers om hun organisaties zo in te richten dat zij hun doelen bereiken en dat de teams waarmee zij werken hun verantwoordelijkheid met plezier oppakken. 

Wij richten ons op leiders die geloven in de kracht van samenwerken. Die geloven in leren en ontwikkelen, en dat ieder dit op zijn of haar eigen manier doet. Leiders die gericht zijn op mens en resultaat. Die voldoening halen uit de groei van de organisatie en daarmee hun team. 

Leiders die een verandering teweeg willen brengen, maar niet zo goed weten waar te starten. Die potentie zien, maar naar een manier zoeken om die potentie eruit te halen. Die vertrouwen hebben op het resultaat en de weg ernaartoe. En leiders die willen leren om hun invloed gerichter in te zetten.

Wij werken met onze eigen twee ontwikkelde methodes. Door middel van deze methodes word je aan de hand meegenomen in het proces en ga jij je eigen resultaat behalen. Het is een combinatie van persoonlijke ontwikkeling, leren door te doen, de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk en in verbinding met de mensen om je heen. Het werkt voor jezelf en je eigen ontwikkeling, maar ook voor jouw team van leidinggevenden of medewerkers. Doordat deze methodes uitgaan van je eigen kracht, kan iedereen het inzetten op zijn eigen manier. Wat uiteindelijk ook zorgt voor het grootste resultaat in de praktijk.

 • Methode 1: De cirkels van creatie en vertrouwen in (persoonlijk) leiderschap 

Dit is jouw handleiding waarin je precies weet hoe jouw talent werkt, wat je nodig hebt van anderen, hoe je jouw doelen gaat bereiken en op welke manier je meer invloed kunt uitoefenen. Kortom, jouw persoonlijke blauwdruk die we samen vorm geven in 16 weken tijd.

  • De investering hiervoor is, inclusief talententest,  € 2.040,-
  • Je kunt je hiervoor direct opgeven en dezelfde avond nog starten met je professionele talententest.
  • Na het invullen van de test krijg je een (online) 1 op 1 sessie waarin al jouw talenten worden besproken en hoe deze samenwerken.
  • Je krijgt concrete handvatten in hoe jij je eigen talenten in kunt zetten, wat wel voor jou werkt en wat je vooral moet vermijden.
  • Je leert hoe je anderen mee kunt nemen, overtuigen en samen verder kunt groeien.
  • Je creëert vertrouwen, verbinding en rust voor jezelf en het team.
 • Methode 2: De kracht van verbinding in teamontwikkeling

Je krijgt inzicht in alle talenten binnen je team, hoe deze met elkaar samen werken en hoe je elkaars talenten kan benutten. De speerpunten in dit traject zijn: inzicht en herkenning, vertrouwen creëren, samen doelen stellen en het resultaat/succes vieren!

  • Je leert hoe je de taakverdeling in je management team zo kan beleggen, dat iedereen vanuit hun eigen kracht werkt.
  • Je leert wat er nodig is om een zelfsturend team te creëren, wat zich ook samen verantwoordelijk voelt voor het resultaat.
  • Je krijgt op een simpelere manier mogelijke problemen of verbeterpunten naar voren, zodat je hier direct op in kunt spelen. En op een manier waardoor het daadwerkelijk is opgelost en rust geeft.
  • Je leert hoe je anderen mee kunt nemen, overtuigen en samen verder kunt groeien.
  • Je creëert vertrouwen, verbinding en rust voor jezelf en het team.

Na een korte telefonische kennismaking wordt hiervoor een offerte op maat gemaakt. 

 

 • Training “van verandering naar transformatie”

Een training gericht op het inzetten van de verandering die je wilt doorvoeren. Je leert hoe je een duurzame transformatie (oftewel een blijvende verandering) inzet. Deze is specifiek voor een team van HR professionals en/of leidinggevenden die samen meer willen leren over de wijze waarop je een verandering doorvoert. Deze is op dit moment enkel incompany, met specifieke aandacht naar de verandering die jullie willen doorvoeren of waar jullie nu op vastlopen. Na een korte telefonische kennismaking wordt hiervoor een offerte op maat gemaakt. 

 • Ad interim Organisatieadvies

Een consultant die je helpt met het doorvoeren van de verandering en op maat met jou beslist wat er nodig is in welke fase. We werken met een uurtarief van €105,-.

Op al onze prijzen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Bedragen zijn exclusief btw.

Heb je interesse in een van de bovenstaande diensten of vragen hierover? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier