Diensten

Bstrength > Diensten

Onze diensten.

Wij zijn er voor ondernemers en werknemers, die klaar zijn om hun werk anders in te richten. Die het verlangen hebben om meer uit zichzelf te halen en meer zakelijk succes willen behalen.

Voor jou, wanneer jij gelooft dat als je inzet op je eigen talent en je eigen gedrag, je kunt groeien naar de persoon die je graag wilt zijn.

 

Wij werken met onze eigen twee ontwikkelde methodes. Door middel van deze methodes word je aan de hand meegenomen in het proces en ga jij je eigen resultaat behalen. Het is een combinatie van persoonlijke ontwikkeling, leren door te doen, de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk en in verbinding met de mensen om je heen. Het werkt voor jezelf en je eigen ontwikkeling, maar ook voor jouw team van leidinggevenden of medewerkers. Doordat deze methodes uitgaan van je eigen kracht, kan iedereen het inzetten op zijn eigen manier. Wat uiteindelijk ook zorgt voor het grootste resultaat in de praktijk.

  • Methode 1: De cirkels van creatie en vertrouwen in (persoonlijk) leiderschap 

Dit is jouw handleiding waarin je precies weet hoe jouw talent werkt, wat je nodig hebt van anderen, hoe je jouw doelen gaat bereiken en op welke manier je meer zakelijk succes behaald. Kortom, jouw persoonlijke blauwdruk.

  • Methode 2: De kracht van verbinding in teamontwikkeling

Je krijgt inzicht in alle talenten binnen je team, hoe deze met elkaar samen werken en hoe je elkaars talenten kan benutten. Op deze manier weet jij precies hoe je de taakverdeling kan indelen en krijg je op een simpelere manier mogelijke problemen of verbeterpunten naar voren. Samen creëer je vertrouwen, verbinding en rust binnen het team.

Deze methodes zijn verweven in de volgende trainingen en diensten:

  • Training “maak werk van je talenten”

Een training gericht op het inzichtelijk krijgen van jouw eigen talent en hoe je dit in de praktijk kunt inzetten, zodat jij jouw doelen gaat bereiken! Deze training kan individueel of als team gevolgd worden. De training koppelt online en offline werken aan elkaar en is gericht op het praktisch maken van dat wat je leert. Voor de start van deze training krijg je eerst een professionele talententest en een coaching consult waarin je jouw blauwdruk ontvangt. Zo volg je de hele online training op de manier die bij jouw talenten past.

  • Training “van verandering naar transformatie”

Een training gericht op het inzetten van een verandering die je wilt doorvoeren. Je leert hoe je een duurzame transformatie (oftewel een blijvende verandering) inzet. Deze is specifiek voor een team van HR professionals en/of leidinggevenden die samen meer willen leren over de wijze waarop je een verandering doorvoert. Deze is  specifiek gericht op de verandering die jullie willen doorvoeren of waar jullie nu op vastlopen.  

  • Ad interim HR projecten

Korte interim opdrachten op HR, gericht op: leiderschap, business coaching van HR professionals, het verder professionaliseren van de afdeling HR of het invoeren van talent ontwikkel trajecten.

  • Professionele talenten test en adviesgesprek

Wanneer je enkel wilt weten wat je talenten zijn en hoe deze zich vertalen naar je dagelijkse werk. Verder ga je zelf aan de slag met de ontwikkeling en het in de praktijk brengen van jouw talenten.

 

Heb je interesse in een van de bovenstaande diensten of vragen hierover? Neem dan contact op met Yosta van Leeuwen-Snoep via 06-40257379 of stuur je vraag per mail via ons contactformulier.