Verander management

Bstrength > Organisatie strategie > Verander management

Een nieuwe wereld

Je wilt iets veranderen, maar hoe pak je zoiets aan? Hoe zorg je ervoor dat het in de organisatie duidelijk is (en blijft) waar je naartoe wilt? Hoe zorg je vervolgens dat je mensen ook mee gaan in deze verandering? En hoe zorg je ervoor dat deze verandering blijvend is? Dat het niet enkel een verandering is, maar dat jullie samen een transitie doorgaan. Een transitie waarin je talenten niet verliest en op een manier waarin je weet hoe je met de weerstand van deze transitie om moet gaan? Wij helpen je graag met verandermanagement.

Wij helpen je handvatten te krijgen in deze trajecten en dit succesvol te maken. Wij zorgen voor een duidelijke visie en een werkwijze gericht op interactie en plezier. Op die manier geloven wij dat je een duurzaam veranderproces neerzet. Wij noemen dit ‘verandermanagement’. Samen uit de waan van de dag stappen en vervolgens stappen zetten richting het uiteindelijke doel. Hieronder een voorbeeld van de stappen die we samen doorlopen.

  1. In deze trajecten starten we eerst met het doel. Waar wil je heen, wat je wil je bereiken en waarom wil je dit bereiken?
  2. Wanneer dit duidelijk is bepalen we op wie dit impact heeft (intern en extern). Wie hebben met de oude en de nieuwe situatie te maken? Wat betekent dit voor hun dagelijkse werk? En hoe groot is deze impact?
  3. Vervolgens maken we verbinding met de strategieën, doelen en afdelingen waarop deze transitie impact heeft en gaan we hier over tot actie!
  4. Tijdens de actie ligt de focus op resultaat en plezier, samen maken we deze verandering tot een succes!

verandermanagement

Dit traject is maatwerk. Voor het opvragen van meer informatie kun je ons contactformulier invullen of bellen voor meer informatie. Na een vrijblijvend intakegesprek, ontvang je een offerte.